Sikre og vedligeholdelsesfrie emner til pumpeindustrien

Pumpeindustrien har med deres ønske om vedligeholdelsesfrie løsninger høje krav til korrosionsbestandighed, overfladefinish og robusthed - men også til geometriske muligheder og forbedringer, så systemernes effekt optimeres. 

DKMi har gennem mange år produceret bearbejdede dele til pumpeindustrien. Som CNC partner er vi med til at sikre, at pumpehusene overholder de høje krav til tætte og komplekse kanaler.

Konkurrencedygtige priser opnås ved højt automatiseringsniveau og optimerede interne processer. Hvert produkt har typisk flere bearbejdningsprocesser, som CNC-cellen er programmeret til at håndtere.

Vigtigt for pumpeindustrien er at vi fleksibelt kan følge udsving i behov samtidig med, at vi bibeholder en høj leveringssikkerhed. Oftest anvendes der særligt modstandsdygtige materialer til pumpeindustrien, hvilket stiller særlige krav til bearbejdningsprocesserne. 

Vores fokus indenfor pumpeindustrien:

  • Robuste og vedligeholdelsesfrie løsninger
  • Modstandsdygtige materialer
  • Fuld målerapportering i processerne
  • Løbende og innovative forbedringer af produkt og produktion

Det handler om branchekendskab

Hos DKMi er vi eksperter i at sætte os ind i vore kunders forretningsområder gennem god og tæt dialog. Det sikrer dig, at vi kan give dig den rigtige rådgivning og produktion, så du ender med den helt rigtige CNC-løsning. Som CNC-partner vil vi løbende optimere på både produkt, processer og produktion efterhånden som produktions- og automationsmulighederne ændrer sig - eller dine eller dine kunders behov ændrer sig. På den måde står du altid med den bedste og mest konkurrencedygtige løsning. 

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Lad os kontakte dig

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik

"Alle siger optimering og effektivisering. Vi mener det."