Bearbejdning af plast og metal til møbelbranchen

Tolerancen er typisk større i møbelindustrien sammenlignet med den mekaniske industri, til gengæld er finish i særklasse. 

Hvad enten der er tale om små eller store møbelkomponenter, så er der ofte både visuelle og æstetiske krav til emnerne vi producerer til møbelbranchen. Det drejer sig derfor ikke kun om nøjagtighed og tolerance, men i lige så høj grad om finish. Vi har bred erfaring med leverancer til møbelindustrien, der tæller emner som armlæn, afslutningsmanchetter, finishlister, kabelskinner og fødder. 

Vi tager udgangspunkt i dine behov for finish, overfladebehandling og tolerance. Dine CAD-tegninger danner grundlag for programmeringen af CNC maskinen og i sidste ende producerer vi produkter der lever 100% op til dine behov.  

Alle taler om optimering og effektivisering. Vi mener det

Konkurrencedygtige priser opnås ved højt automatiseringsniveau og optimerede interne processer. Et produkt har typisk flere bearbejdningsprocesser, som vores maskinpark er istand til at håndtere - oftest i én og samme opstilling. 

Hos DKMi er vi eksperter i at sætte os ind i vore kunders forretningsområder gennem god og tæt dialog. Det sikrer dig, at vi kan give dig den rigtige rådgivning og produktion, så du ender med den helt rigtige CNC-løsning. Vi vil løbende optimere på både produkt, processer og produktion efterhånden som produktions- og automationsmulighederne ændrer sig - eller dine eller dine kunders behov ændrer sig. På den måde står du altid med den bedste og mest konkurrencedygtige løsning.

Få mere at vide om:

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Lad os kontakte dig

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik