En CNC- partner der tager (med)ansvar

Vi er aldrig i tvivl om, hvad vi er sat i verden for. Vores løsninger skal skabe konkret værdi på bundlinjen for de virksomheder, vi samarbejder med.

Det skal give mening

Vi skal kun arbejde sammen, hvis vi er et match. Når vi engagerer os i et nyt samarbejde, ved vi, at her kan vi levere værdi. Ellers lader vi hellere andre om opgaven.

Et samarbejde med os, er et samarbejde hvor begge parter bliver udfordret og udviklet. Vi prioriterer et tæt og værdiskabende samarbejde, som hænger uløseligt sammen med en forretningsmæssig forståelse, kendskab til de centrale processer i din branche og vores erfaring med at optimere både produktion og produkt.

Kvalitet og certificeringer

Det er et trygt samarbejde med DKMi. Vi er nemlig kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001:2015. En certificering, der stiller krav til vores arbejdsmetoder og til løbende forbedringer - og dermed din garanti for optimerede processer og produkter.

Vi har elite smiley indenfor produktion af komponenter til fødevarekontakt og fuld sporbarhed i alle processer. Vi kan også levere med materialecertifikater, hvis du har behov for det.

DKMi i tal

0

Medarbejdere

0

CNC- bearbejdningscentre

0

År i drift

DKMi i billeder

Det tror vi på

Vores værdier er DNA´et i vores forretning, og med til at differentiere os fra konkurrenterne.

 • Innovation
  Vi motiveres af faglige udfordringer. Derfor kan du også forvente at vi tænker anderledes end andre. Vi tør at udfordre emnet og produktionen. Selvom et produkt har været bearbejdet på den samme måde flere tusinde gange, så kommer der løbende ny viden og nye muligheder, som betyder at vi kan gøre det smartere, bedre eller billigere.
 • Præcision
  Præcision er et gennemgående begreb i vores arbejde. Indenfor CNC er præcision altafgørende for produktets kvalitet. Men vi tænker også præcision i andre sammenhænge. Når vi rådgiver, så rådgiver vi i lige præcis din situation og til dit produkt. Når vi leverer, så leverer vi præcis som vi har aftalt.
 • Ærlighed
  En oprigtig og åben holdning over for kolleger, kunder og andre interessenter. Vi træffer beslutninger baseret på data, teknisk ekspertise og branchekendskab - og kommunikerer dem tydeligt samtidig med at vi sørger for, at beslutninger bliver gennemført som vi har lovet.
 • Stolthed
  I DKMi er vi passionerede om at præstere og deler alle sammen stoltheden over vores fag. Vi udfordrer hinanden og os selv, for hele tiden at blive bedre og for at overgå vores mål. Vi tiltrækker, uddanner og fastholder kun de bedste medarbejdere, som yder vores kunder den stærkeste faglighed.

Avanceret CNC-teknologi

Det kræver teknisk udstyr i topklasse at være førende leverandør af avancerede bearbejdede emner.

Få indblik i hvordan DKMi kan hjælpe din virksomhed

- download vores profilbrochure

Profilbrochure
Læs vores profilbrochure
DKMI Produktion M.M. 270121 026 Beskåret
Morten Gade
CEO

Har du spørgsmål?

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik

Bearbejdning handler om præcision og ensartethed til den rigtige pris. Vi har investeret stort i maskineri og interne processer for at sikre at vi hele tiden leverer verdensklasse produkter.
Morten Gade
CEO - DKMi