3 (virkelig) gode grunde til at få en lageraftale hos os.

1. Agile og hurtige til at reagere

Du får en fleksibel aftale, hvor du kan skrue op og ned for dit behov, så det passer til flowet i din forretning. Vi sikrer hurtige leverancer ved altid at have en aftalt mængde af dine emner på lager. I peak perioder tilføjer vi ekstra ressourcer til din produktion, og kan derfor imødekomme din ordre indenfor en stram deadline. Det betyder at dine emner kan leveres indenfor kort tid - helt ned til samme dag.

2. Få mere tid til dine kerneaktiviteter

Bruges der meget tid på at lagerstyre og pludselige uforudsete behov for færdige emner? Din tid er (ofte) bedre brugt på andre dele af din forretning. Hvis du overlader produktion og lagerstyring til os, så frigiver du ressourcer til de dele af din forretning, der skaber mest værdi.

3. Produktionsoptimering der understøtter din forretning

Som vores samarbejdspartner får du adgang til vores knowhow, erfaring og til en maskinpark der løbende optimeres. Det betyder reducerede produktionspriser, hurtigere levering og lavest tænkelig fejlmargin. Vi tror på langvarige samarbejdsrelationer, hvor vi kontinuerligt optimerer bearbejdningen af dine emner efterhånden som dine behov, dine kunders behov og automationsmulighederne ændrer sig.

 

4 grunde mere

  • Du er sikret en rettidig levering, der passer til dit flow

  • Du er fri for at bekymre dig om lagerplads og rettidig opfyldning

  • Dine emner kan leveres indenfor kort tid - helt ned til samme dag

  • Du får en lavere stykpris, pga. større serieproduktioner og optimerede opstillinger

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Lad os kontakte dig

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs privatlivspolitik