Specialfremstillede plastdele let, økonomisk og effektivt

I DKMi bearbejder vi i de fleste typer af plast såsom PEEK, PEHD, PVC og POM. Hver plasttype har sine særlige egenskaber og funktion, hvilket stiller særlige krav til bearbejdningsmetoden. 

Hvilken type CNC-fræse- eller drejemaskine, der skal bruges til dit projekt, afhænger af faktorer som materiale, designkompleksitet og efterbehandlingskrav. Hver CNC-bearbejdningsproces i plast giver forskellige fordele, og vi vælger den bedste løsning baseret på dine projektkrav.

Vores industriteknikere har erfaring med at arbejde med en bred vifte af plastmaterialer. Dine STEP-filer og tegninger danner grundlag for specialfremstillede plastemner, der opfylder dine behov.

Sammenlignet med metal er plast et mere levende materiale. Det kræver mindre styrke at bearbejde, men er til gengæld mere temperaturfølsomt og kræver mere finesse i bearbejdningen. 

Vi leverer plastemner til en bred vifte af brancher, men størstedelen går til fødevareindustrien - eksempelvis i form af afdækningsplader, håndtag, isoleringsskiver og kabelholdere.

CNC-fræsning af plast

Skal du have skåret gevind, boret små huller, eller har du behov for huller med snævre tolerancer, kan vi udføre det ved hjælp af CNC-fræsning. Emnet er ved fræsning spændt fast i et opspændingsværktøj, hvor roterende værktøjer skærer det overskydende materiale af.

Ved plastfræsning producerer vi specialdesignede dele eller komponenter ved gradvis at fjerne materiale fra emnet ved hjælp af roterende værktøj og edb-styring. Vores fræsemaskiner har lineære frihedsgrader. Det betyder at værktøjet kan bevæge sig frit omkring X-, Y- og Z-akserne, mens emnet forbliver stille. 

CNC-drejning af plast

I modsætning til fræsning, så roterer emnet ved CNC-drejning. Plastdrejning er en fremstillingsproces, der involverer at holde materialet i en borepatron og dreje det, mens et værktøj føres til emnet for at fjerne materiale indtil den ønskede form er opnået. I den traditionelle forstand vil værktøjet være fikseret. Men vi producerer også emner, der kræver at både emne og værktøj roterer. Derfor er der i alle vores drejebænke mulighed for at anvende roterende værktøjer. 

Den grundlæggende CNC-bearbejdningsproces inkluderer hos os følgende faser:

  • Konvertering af CAD-fil til et CNC-program
  • Forberedelse af CNC-maskinen
  • Udførelse af bearbejdningsprocessen
  • Kvalitetskontrol af alle emner stykvis

Fuld fleksibilitet med en lageraftale

Vi tilbyder lageraftale med et minimum og maksimum beholdning. Klar til afsending, når du har behov for det.

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Lad os kontakte dig

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik

Kan din produktion optimeres?

Vi gennemgår gerne din produktion, helt uforpligtende, for økonomiske og produktoptimerende gevinster.

Hvorfor vælge DKMi?

Høj service. Gode priser. Og meget mere. Vi gør vores bedste for at levere en strømlinet produktionsproces til dig. Vi kan helt enkelt lide, når det er i orden. Det er vores garanti til dig.

Pris

En god pris

Hos os får du altid en god pris. Vi arbejder konstant på at holde vores omkostninger nede, så din pris bliver så lav som mulig. En god pris er vigtig, men for os kommer kvalitet altid først. Vi er derfor ikke altid de billigste, men vi tåler at blive sammenlignet.

Samarbejde

Banebrydende CNC

Vi er kendt for vores innovative tankegang, og en kontinuerlig søgen efter at optimere produktionen, dit produkt - og i sidste ende din konkurrencedygtighed.

Garanti

Kvalitet – hver gang

Vi dokumenterer dit produkts bearbejdningsprocesser nøje og detaljeret, samt kvalitetstjekker alle emner stykvis. Det sikrer effektive arbejdsprocesser, ensartede resultater og højeste nøjagtighed - hver gang.

Deadline

Vi holder deadline

Takket være optimerede arbejdsprocesser og produktionsplanlægning, så er vores leveringssikkerhed i topklasse. Har vi en deadline, så overholder vi den. Længere er den ikke.