Fremtidens automation har fokus på udvikling, digitalisering og optimeret drift

Det kræver kvalitetsemner at være førende indenfor automationsteknologi. De høje krav til tolerancer og positioner er hverdag for DKMi. Derfor er vi godt match til automationsbranchen, hvor præcise CNC bearbejdede emner skal sikre høj funktionalitet og pålidelighed.

Der stilles i dag høje grad om at øge graden af automatisering. Automationsbranchen kræver den nyeste viden og innovative metoder indenfor CNC-området.

DKMi har en bred erfaring i automationsbranchen, hvor alt fra lokale nicheprojekter til store projekter har skabt et solidt grundlag for et godt samarbejde. Vi bidrager gerne med know-how og erfaring til produktion af dele til dine specialiserede robot- og automatiseringsopgaver.

Altid for din forretnings skyld

Et skarpt fokus på en effektiv drift og automatisering i egen produktion, reducerer omkostninger både for dig, dine kunder og dine kunders kunder. Som CNC-partner vil vi løbende optimere på både produkt, processer og produktion efterhånden som produktions- og automationsmulighederne ændrer sig - eller dine eller dine kunders behov ændrer sig.

Vores fokus er at bidrage til at jeres driftsopgaver og forretning optimeres. Ved at levere kvalitetsemner af metal og plast kan vi reducere uforudsete opgaver, nedetid, nedlukninger og i værste tilfælde ulykker. 

Få mere at vide om:

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Lad os kontakte dig

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik