En branche under enormt pres om produktivitet og biodiversitet

Landbruget gennemgår i disse år en markant teknologisk og maskinel udvikling som et middel til på én gang at forbedre miljøet og landbrugets økonomi. 

Som CNC-leverandør til landbruget kræver det en bred palette af CNC processer, både hvad angår vores maskineri og kompetencer. Landbruget kombinerer på mange måder en række af forskellige industrier. Vores leverance til landbruget er derfor præger af stor alsidighed og indebærer produktion af alverdens typer af emner såsom som aksler, pumper og møbeldele. 

Fra brede til snævre tolerancer

Som leverandør skal vi forholde til et bredt behov indenfor landbruget. Denne alsidighed betyder blandt andet, at tolerancerne vi arbejder indenfor, er meget forskellige fra produkt til produkt. Vores leverancer til landbruget er alt fra grov bearbejdning med enorme tolerancer, til den fineste bearbejdning med stramme tolerancer. 

Når vi taler om tolerancer så betyder det i praksis at et emne aldrig kan ikke fremstilles på eksakte mål. Der fastsættes derfor en øvre og en nedre grænse – alt efter emnets kvalitetskrav. Stykket imellem disse to grænser kaldes for tolerancen, og det er her, emnets mål skal befinde sig i. Jo lavere tolerance jo finere og mere nøjagtig bearbejdning skal vi udføre.

Vi har styr på tid, opgaver og ressourcer

Hos DKMi er vi eksperter i at sætte os ind i vore kunders forretningsområder gennem god og tæt dialog. Det sikrer dig, at vi kan give dig den rigtige rådgivning og produktion, så du ender med den helt rigtige CNC-løsning. Som CNC-partner vil vi løbende optimere på både produkt, processer og produktion efterhånden som produktions- og automationsmulighederne ændrer sig - eller dine eller dine kunders behov ændrer sig. På den måde står du altid med den bedste og mest konkurrencedygtige løsning. 

Få mere at vide om:

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Skal vi kontakte dig?

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik

"Alle siger optimering og effektivisering. Vi mener det."