CNC-bearbejdning i metal - baseret på erfaring og branchekendskab

Vi håndterer små som store opgaver, og er gearet til serieproduktioner, hvor vores velkendte høje og ensartede kvalitet er et varemærke.

I DKMI har vi et produktionsmiljø med CNC-styret maskinbearbejdning, der fræser og drejer metalemner i sort stål, aluminium, rustfrit stål, messing, SAF, Duplex og kobber. Vi adskiller os fra konkurrenterne ved at være højtspecialiseret indenfor CNC-bearbejdning og ved at have maskinpark og kompetencer til alle typer af CNC processer og materialer. 

Vi har styr på tid, opgaver og ressourcer

Vores multimaskiner kan varetage både fræse og dreje processer, hvilket optimerer bearbejdningen af emner som skal gennemgå flere slags processer. Vores bearbejdningscentre er helt op til 9-akslet, hvilket betyder mulighed for at bearbejde emnet fra flere sider og udarbejde ekstremt præcise og komplekse emner, idet vi kan færdiggøre emnet i én opsætning.  Med vores robotcelle har vi mulighed for at automatisere CNC-bearbejdningen, hvilket ved større serieproduktioner kan give store økonomiske besparelser. 

Vi har et konstant fokus på at arbejdsgange og processer effektiviseres for på den måde at forøge vores kapacitet, og levere de mest konkurrencedygtige produkter. Vi kan samtidig udføre og levere ordrer på meget kort tid. 

CNC-drejning af metal

CNC-drejning er en fremstillingsproces, der involverer at holde materialet i en borepatron og dreje det, mens et værktøj føres til emnet for at fjerne materiale indtil den ønskede form er opnået. I den traditionelle forstand vil værktøjet være fikseret. Men med en større og større kompleksitetsgrad for emnerne bliver det også indimellem nødvendigt at både emne og værktøj roterer. Derfor er der i alle vores drejebænke mulighed for at anvende roterende værktøjer. 

CNC - drejning bruges til fremstilling af blandt andet aksler, flanger, bøsninger, afstandsrør, støttebolte og cylindre. Der er næsten ingen grænser for, hvor avancerede emner vi kan fremstille. 

CNC-fræsning af metal

CNC-fræsning er en maskinproces, der producerer specialdesignede dele eller komponenter ved gradvis at fjerne materiale fra emnet ved hjælp af roterende værktøj og edb-styring. Vores fræsemaskiner har lineære frihedsgrader. Det betyder at værktøjet kan bevæge sig frit omkring X-, Y- og Z-akserne, mens emnet forbliver stille. 

CNC-fræsning bruges til fremstilling af blandt andet gearhuse, lejehuse, plejlstænger og lejestøtter. Igen er der næsten ingen grænser for, hvor avancerede emner vi kan fremstille. 

Den grundlæggende CNC-bearbejdningsproces inkluderer hos os følgende faser:

  • Konvertering af CAD-fil til et CNC-program
  • Forberedelse af CNC-maskinen
  • Udførelse af bearbejdningsprocessen
  • Kvalitetskontrol af alle emner stykvis

Brug for mere end CNC-bearbejdning?

Fordelagtige aftaler med pålidelige samarbejdspartnere betyder at vi kan varetage hele din forsyningskæde indenfor stålbearbejdning - herunder rørbearbejdning, svejsning og overfladebehandling.

Fuld fleksibilitet med en lageraftale

Vi tilbyder lageraftale med et minimum og maksimum beholdning. Klar til afsending, når du har behov for det.

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Lad os kontakte dig

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik

"Vi gennemgår gerne din produktion, helt uforpligtende, for at identificere økonomiske og produktoptimerende gevinster."