Høje krav til finish kræver en særlig finesse

Vi leverer bearbejdede emner til lys- og lydindustrien i alle varianter og størrelser. Alt fra små til store emner - prototype til store serieproduktioner. Lampehuse og specialophæng er blot eksempler på emnetyper.

Hvad enten der er tale om små eller store emner til lys og lyd, så er fællesnævneren ofte at der både er visuelle og æstetiske krav til emnerne. Det drejer sig derfor ikke kun om nøjagtighed og tolerance, men i lige så høj grad om finish.

Vi tager udgangspunkt i dine behov for finish, overfladebehandling og tolerance. Dine CAD-tegninger danner grundlag for programmeringen af CNC maskinen og i sidste ende producerer vi produkter der lever 100% op til dine behov.  

Alle taler om optimering og effektivisering. Vi mener det

Konkurrencedygtige priser opnås ved højt automatiseringsniveau og optimerede interne processer. Hvert produkt har typisk flere bearbejdningsprocesser, som vores maskinpark er istand til at håndtere - oftest i én og samme opstilling. 

Hos DKMi er vi eksperter i at sætte os ind i vore kunders forretningsområder gennem god og tæt dialog. Det sikrer dig, at vi kan give dig den rigtige rådgivning og produktion, så du ender med den helt rigtige CNC-løsning. Som CNC-partner vil vi løbende optimere på både produkt, processer og produktion efterhånden som produktions- og automationsmulighederne ændrer sig - eller dine eller dine kunders behov ændrer sig. På den måde står du altid med den bedste og mest konkurrencedygtige løsning. 

Få mere at vide om:

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Skal vi kontakte dig?

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik

"Det handler ikke (kun) om CNC-bearbejdning. Det handler om branchekendskab."