Succesfuld fødevareproduktion i en foranderlig verden

Fødevareindustriens produktionsapparat skal sikre optimal drift og fødevaresikkerhed. Vores fokus er på 100% sporbarhed, fødevaregodkendte materialer og på din driftsikkerhed - hvad enten du har behov for kvalitetsemner af metal eller plast. 

Produktions- og procesudstyr 

DKMi har en bred og årelang erfaring med bearbejdning af plast og metal dele til brug i proces- og produktionsanlæg. En pålidelig CNC-produktion skræddersyet til de udfordringer, du som fødevareproducent står over for, er afgørende for din virksomhed. Højkvalitets emner og præcis levering vil være med til at sikre dig mod driftsstop. Vores produktion kører i et flow, der sikrer at du har dine emner på rette tid og sted. 

CNC- bearbejdning i fødevaregodkendte materialer

Fødevareindustriens krav om sporbarhed stiller store krav til vores lagerstyring og dokumentation af fremstillingsprocessen - samt til batchstyring på lageret med detaljerede informationer om materialer. 

Siden 2013 har DKMi været godkendt som leverandør af plast og metal komponenter til fødevareindustrien. Vi har en elite-smiley indenfor produktion af komponenter til fødevarekontakt og du har dermed garanti for relevant dokumentation og høj kvalitet. 

Vores fokus indenfor fødevareindustrien

  • 100% sporbarhed
  • Fødevaresikkerhed
  • Dokumentation af produktionsprocesser
  • Skræddersyede komponenter efter dine specifikationer

Vi har styr på tid, opgaver og ressourcer

Hos DKMi er vi eksperter i at sætte os ind i vore kunders forretningsområder gennem god og tæt dialog. Det sikrer dig, at vi kan give dig den rigtige rådgivning og produktion, så du ender med den helt rigtige CNC-løsning. Som CNC-partner vil vi løbende optimere på både produkt, processer og produktion efterhånden som produktions- og automationsmulighederne ændrer sig - eller dine eller dine kunders behov ændrer sig. På den måde står du altid med den bedste og mest konkurrencedygtige løsning. 

Få mere at vide om:

DKMI Produktion Morten Gade 270121 026
Morten Gade
CEO

Lad os kontakte dig

DKMi må behandle mine oplysninger (vi lover at passe godt på dem). Læs vores privatlivspolitik